|
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Marek2

|
Zaslal: pá 02.čer, 2010 10:37 Předmět: plastika nosu |
|
|
| |
| |
Dobrý den,
přemýšlel jsem o plastice nosu a mám několik otázek:
1. Chodí i muži na plastiku nosu?
2. Můžu si určit jak můj nos bude vypadat po operaci?
3. Je lepší plastiku udělat v celkové narkoze?
4. Může se operace nosu dělat v létě?
děkuji za odpovědi MG |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Justan

|
Zaslal: čt 08.čer, 2010 13:48 Předmět: plastika nosu |
|
|
| |
| |
Dobrý den,
na Vaše otázky bych odpověděl takto:
1. Ano, i muži chodí na plastiku nosu, ale samozřejmě klientů je menšina
2. Ano, můžete si určit přibližný vzhled Vašeho nosu po operaci. Operační výsledek však bude vždy jiný než Vaše přesná představa. Každá operace je unikátní a následné hojení je opět výsledek působení řady faktorů, takže konečný vzhled se může v drobnostech lišit od Vaší původní předstravy. Vše dobré dopodrobna prodiskutovat s Vaším operatérem.
3. Záleží na tom, jak velká operace bude prováděna. Existuje řada dobrých plastických chirurgů, kteří provádí jakoukoliv operace v lokální anestezii. Pro mne a i pro Vás je však komfortnější větší výkon provést v celkové anestezii.
4. Samozřejmě to možné je. Já bych dal přednost jinému období a v léto bych raději prožil u vody a na slunci.
mějte se krásně a jakýkoliv další dotaz rád zodpovím _________________ krásný den
MUDr. Ivan Justan Ph.D.
www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz
Klinika plastické a estetické chirurgie
Fakultní nemocnice u sv. Anny
Berkova 34, Brno |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
 |
 |
 |
 |