|
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
eva21

|
Zaslal: pá 02.čer, 2010 10:31 Předmět: liposukce |
|
|
| |
| |
Dobrý den, četla jsem různé články o liposukci a narazila jsem na přístroj Ultracontour. Co si o něm myslíte? děkuji Eva |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Justan

|
Zaslal: čt 08.čer, 2010 13:58 Předmět: |
|
|
| |
| |
Dobrý den,
podle firemního letáku je Ultracontour - bezbolestná neinvazivní liposukce ultrazvukem - dosahuje neinvazivním způsobem výsledků srovnatelných s liposukcí. Podle mne je to hloupost.
Představte si, že např. z bříška, jsem schopný odsát 2litry tuku. Pokud by stejné množství bylo jen rozpuštěno a ponecháno v těle, co by se s ním stalo. Kam by se podělo. Reklamní leták tvrdí, že po odsátí si tělo tuk vstřebá a že je to zátěž jako po větším obědě. Pokud někdo obědvá cca 1,5kg ovaru, pak možná ano. Ale můj oběd je z max. 200g libového steaku. Je pravda, že Ultracontour vyžaduje několik sezení, ale i tak nemůže dosáhnout stejných výsledků jako klasická liposukce.
Zvažte do jaké techniky investovat, aby měla výsledek _________________ krásný den
MUDr. Ivan Justan Ph.D.
www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz
Klinika plastické a estetické chirurgie
Fakultní nemocnice u sv. Anny
Berkova 34, Brno |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
 |
 |
 |
 |