|
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Romana

|
Zaslal: út 15.čer, 2010 15:19 Předmět: Píštěl |
|
|
| |
| |
Dobrý den, syn jde zítra na operaci a podle příspěvků, co jsem četla na disk. fóru, jsem celkem vystrašená, aby nedopadl jako pán, kterému odoperovali i část svěrače a teď je pomalu vyřazen z normálního života. Syn má 23 let a myslím, že by to nezvládl jen tak.Co muselo předcházet tomu, aby tomu pánovi, resp. i synovi vzali i kousek svěrače?V jakém případě je to nutné?Děkuji za odpověď. S pozdarvem Romana. |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Justan

|
Zaslal: st 16.čer, 2010 11:06 Předmět: píštěl |
|
|
| |
| |
Dobrý den,
z Vašeho popisu nevyplývá, na jakou operaci syn jde. Jestli se jedná o píštěl nebo pilonidální sinus. U pilonidálního sinu je vzácné, aby byla porušena kontinence. U perianálních píštelí to možné je. _________________ krásný den
MUDr. Ivan Justan Ph.D.
www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz
Klinika plastické a estetické chirurgie
Fakultní nemocnice u sv. Anny
Berkova 34, Brno |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Romana

|
Zaslal: čt 17.čer, 2010 21:41 Předmět: |
|
|
| |
| |
Dobrý den,děkuji za odpověď.Jednalo se o pilonidální sinus.Syn je už po operaci a z rány, která je otevřená, má vyveden dren, přes který odchází krev. S lékařem z oddělení jsem dnes mluvila, ale nic mi neřekl. Lékař, který syna operoval je zpět na ambulanci.Je to ambulantní lékař a v nemocnici pouze ve čtvrtky provádí zákroky, takže se zkusím zeptat osobně zítra dopoledne. Ještě jsem na jiném disk. fóru četla, že existuje odstranění tohoto problému nějakými elektrodami, ale je to novinka pocházející z Indie a u nás se teprve zavádí v nemocnici Atlas ve Zlíně. Ráda bych znala Váš názor na tuto metodu. Mnohokrát děkuji.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Romana |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Zpráva |
Justan

|
Zaslal: čt 24.čer, 2010 5:49 Předmět: elektrody |
|
|
| |
| |
Dobrý den,
bohužel léčbu pomocí elektrod neznám. Píšete, že léčba pochází z Indie. Nejsem si jistý, že metoda bude účinná, jelikož v Indii jsem byl a znám tamnější zdravotnictví. Převážná většina "zázračné" léčby je na principu víry. _________________ krásný den
MUDr. Ivan Justan Ph.D.
www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz
Klinika plastické a estetické chirurgie
Fakultní nemocnice u sv. Anny
Berkova 34, Brno |
|
|
| |
|
| Návrat nahoru |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
 |
 |
 |
 |