Zaslal: st 09.čer, 2010 21:46 Předmět: výplň do ruky
Hezký den,
včera jsem byla na konzultaci u plastického chirurga, jestli by mi šlo něco udělat se hřbetem ruky, kde mi vystupují nehezké žilky a kůže je svraštělá. Navrhoval mi použití nějaké výplně. Nevíte co by to mohlo být?
Jarka D.
Zaslal: pá 11.čer, 2010 21:34 Předmět: výplň do ruky
Dobrý den,
nevím přesně co Vám Váš plastický chirurg navrhoval a jak přesně vypadá Vaše ruka, ale pokud by vzhled Vaší ruky odpovídal Vašemu popisu, pak bych doporučoval přípravek Radiesse, který je novinkou na našem trhu a jedná se právě o výplň, u které se popisuje nádherný efekt na hřbetu ruky. Osobně tento přípravek používám a výsledky jsou často překvapující. Vzhledem k tomu, že se jedná o výplňový materiál, který není permanentní, čili napořád, tak bych se aplikace nebál. Preparát se dle výrobce vstřebává za cca 1-2 roky. Pokud máte další otázky, neváhejte a ptejte se _________________ krásný den
MUDr. Ivan Justan Ph.D.
www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz
Klinika plastické a estetické chirurgie
Fakultní nemocnice u sv. Anny
Berkova 34, Brno
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru